Ασφαλίζω σημαίνει φροντίζω

“Ασφαλίζω σημαίνει φροντίζω”. Μια φράση που περιγράφει ιδανικά το νόημα της ασφάλισης, από όποια πλευρά κι αν τη δούμε.

Γιατί η ασφάλιση δεν έχει έναν πρωταγωνιστή, αλλά πολλούς. Πρώτα και κυριότερα εσάς, που απολαμβάνετε αυτό το αγαθό. Την ασφαλιστική εταιρία και τους ανθρώπους της, που σας το παρέχουν. Την ΕΑΕΕ, που στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της τον ασφαλιστικό θεσμό.

Τι είναι αυτό που μας συνδέει όλους; Η έννοια της φροντίδας. Αυτή η ζεστή, δυνατή, ανθρώπινη έννοια είναι η βαθύτερη ουσία και αξία της ασφάλισης. Ο στόχος και το αποτέλεσμά της. Γιατί τελικά όσοι έχουμε έναν σημαντικό ρόλο στο ασφαλιστικό έργο, αυτό κάνουμε. Με τον δικό μας τρόπο και από τη δική μας σκοπιά ο καθένας, φροντίζουμε!

Τα οφέλη για σας

Μέσα από την ασφάλιση μπορείτε να φροντίζετε:

  • Για ό,τι είναι σημαντικό στη ζωή. Δεν υπάρχει πράξη μεγαλύτερης φροντίδας από την εξασφάλιση της υγείας, της περιουσίας, της επιχείρησης, της σύνταξης, της οικογένειάς σας. Γιατί ασφαλίζω σημαίνει και εξασφαλίζω.
  • Για το απρόβλεπτο. Χάρη στην ασφάλιση, μπορείτε να αντιμετωπίζετε τα απρόοπτα της ζωής με το μικρότερο δυνατό κόστος. Αφήνετε πίσω σας την αβεβαιότητα, για να μπορείτε να ονειρεύεστε. Να χτίζετε το δικό σας καλύτερο αύριο, απερίσπαστοι.
  • Για την επιχείρησή σας. Ασφάλιση σημαίνει λιγότερα έκτακτα έξοδα. Σας απαλλάσσει από το άγχος να έχετε πάντα γεμάτο ταμείο για κάθε ενδεχόμενο. Για αυτό είναι πολύτιμο στήριγμα για τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες σήμερα, που τα πράγματα γίνονται όλο και πιο ρευστά και πολύπλοκα.
  • Για το καλό της οικονομίας. Η ασφάλιση συμβάλλει στη μείωση του πιστωτικού κινδύνου. Ταυτόχρονα δημιουργεί κεφάλαια, που επιτρέπουν τη χρηματοδότηση επενδύσεων. Τα καλά της επιστρέφουν στην οικονομία, συνεισφέροντας στην ανάπτυξη και την πρόοδό της.
  • Για το καλό της κοινωνίας. Γιατί ασφάλιση σημαίνει σταθερότητα για το κοινό μας σπίτι. Σημαίνει προστασία από δυσκολίες και καλύτερα εργαλεία για την αντιμετώπισή τους, αν αυτές προκύψουν. Σημαίνει ότι η κοινωνία μας έχει μεγαλύτερη αντοχή, συνοχή, συνέχεια. Σημαίνει ανάπτυξη και πρόοδο για όλους μας.

Μέλη ΕΑΕΕ

Τα μέλη μας